2014. február 27., csütörtök

Gyönyörű sakk tábla mintás acél automata SEIKO 5! - Jelenlegi ára: 1 Ft


Figyelem, felhívom a tisztelt licitálók figyelmét, hogy a vatera változása miatt február 21. 19 órától a jelenleg "Béta Vatera" néven futó oldalon fogja megtalálni a termékeimet, természetesen ott is, az eddig megszokott rendszer szerint indulnak az aukciók, az új oldalon is tisztelettel várom a kedves licitálókat.
Eladó az alábbi képeken látható SEIKO férfi mechanikus karóra, kb. a 90-es évekből, gyönyörű sakk tábla mintás számlap, arany színű, tríciumos mutatókkal, rakott arany színű indexekkel, 3 óránál nap-dátum ablakkal, gyors dátum váltó funkcióval, acél hátlappal, gyönyörű formájú acél tokkal, melyben egy jól működő 21 köves automata szerkezet dolgozik, nagyon ritka, és elegáns darab, ezüst színű bőr szíjjal, most az Öné lehet akár 1. - ft-ért is, a képek az eladó óráról készültek.
Mérete: 37x42mm korona nélkül.
Figyelem: Szervizről nincs információm, pontosságát, járástartalékát, vízállóságát, nem teszteltem, így erre garanciát nem tudok vállalni.
Szállítási feltételek:
Szállítás postai úton: ajánlott elsőbbségi levélként: 670. - , érték biztosítva: 1350. - ,  
idő garantált kis csomag utánvéttel: 2100. -.
Szállítás futár szolgálattal: 1800. -
Postázási napok: Hétfő, és Szerda a beérkezés sorrendjében.
A termék sikeres licitálása után, elküldöm a megadott e-mail címre a kifizetéshez szükséges adatokat, kérem, hogy ezt követően 5 munkanapon belül tegye meg fizetési kötelezettségét.
A fent leírtak tudomásul vételével kívánok kellemes licitálást!
Kérem tekintse meg további termékeimet is!
 



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2014-02-21 19:00
. Gyönyörű sakk tábla mintás acél automata SEIKO 5! - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése