2014. március 31., hétfő

Mini HDMI erősítő adapter max 30 m kábelhez - Jelenlegi ára: 2 943 Ft

30M Mini HDMI Repeater Joiner Extender Amplifier Booster 1080P Features: Brand new and high quality. Regenerates the incoming HDMI signal by decoding and re-encoding it to a new standard HDMI signal so it can extend the transmission range without degradation. It can buffer and amplifier the signal. 26 AWG HDMI cable up to 30M. Video input support: 24/ 50/ 60fs/ 1080P/ 1080i/ 720P/ 576P/ 576i/ 480P/ 480i. Video output support: 24/ 50/ 60fs/ 1080P/ 1080i/ 720P/ 576P/ 576i/ 480P/ 480i. To use one standard HDMI cable to connect the HD source with the repeater input interface. To connect the output interface of repeater with the display end by the standard HDMI cable. No loss of signal quality. No Power, Plug and play, easy to install. Product size: 4. 4cm x 2. 6cm x 1. 5cm - 1. 73inch x 1. 02inch x 0. 59inch. Package Included: 1 x Mini HDMI Amplifier Vásárlással kapcsolatos fontos információk:
100% os pozitív értékelésre törekszünk!
Visszautalás: a vételárat visszautaljuk ha nem érkezik meg a termék.
Ez esetben kérem jelezze email-en keresztül, hogy megoldást találhassunk a problémára! Ne telefonáljon hiszen akár több órára is szükségünk lehet mire utánanézünk a rendelésnek!
Kommunikáció: minden esetben kizárólag email-ben a fentiekben említett miatt
Hibás termék: visszautaljuk vagy újrapostázzuk a terméket megállapodástól függően miután visszapostázta a megadott békéscsabai címre.
A szállítási idő: 9-12 munkanap, de a postától függően előfordul a 25-35 munkanap is! A posta szállítási idejéért cégünk nem tud felelősséget vállalni, az említett szállítási idő tájékoztató jellegű!
Nagyon fontos! Kérem NE LICITÁLJANAK azok a kedves vásárlók, akik nem tudják kivárni az esetleges 35 munkanap szállítási időt! A termék messziről jön, előfordul időnként, hogy a posta lassabban kézbesít.
Postázás: A vételár beérkezését követő második munkanapon postázzuk a terméket az USA-ból illetve Ázsiából/Kínából/Hong Kong-ból.
A szállítási idő nem a leütés napjától értendő, hanem a befizetés napját követő második munkanaptól!
Utalás: Kizárólag átutalást (házibank, netbank) fogadunk el,   Banki/Postai készpénz befizetést/Rózsaszín csekket ill. egyéb NEM!
Átutalásnál a Vatera felhasználónevét feltétlenül adja meg a közlemény rovatba (különösképpen ha nem a saját bankszámlájáról utal), ellenkező esetben előfordulhat, hogy nem tudjuk visszakeresni a rendelését ill. nem tudjuk megállapítani melyik vásárló utalása! Ebben az esetben nyilvánvalóan nem tudjuk a terméket postázni ill. Önt sem tudjuk értesíteni, hiszen nincsen kiindulópontunk!
Fizetés/szállítás:
-2000Ft felett (postaköltséggel együtt) CSAK es KIZÁRÓLAG ajánlottan postázzuk a terméket az alábbiak szerint:
-Ajánlott posta esetén az első termékre a posta 890Ft, minden további 250 Ft/db.
- Sima Levélként 2000Ft alatt: az első termékre a posta 390Ft, minden további termék posta díja 250Ft/db.
Átvétel: azoknak a vásárlóknak akik nem veszik át a rendelt terméket a postától és visszaküldésre kerül a termék cégünkhöz, a postaköltség újbóli megfizetésével tudjuk csak újraküldeni, illetve amennyiben az összeget kéri vissza, a termékek árát tudjuk csak visszautalni, postaköltség nélkül. A termék átvétele az Ön felelőssége! Amennyiben a Mi hibánkból nem tudja átvenni, pl téves címzés miatt, így a postaköltség minket terhel
Garancia: 3 hónap! Amennyiben valóban hibás a termék, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot es kicseréljük vagy visszavásároljuk a terméket megegyezéstől függően.
Számlázás: A számlát Angliában regisztrált cégünk állítja ki, az ÁFA nem kimutatható, utalás OTP számlánkra történik.
Freemail, Citromail probléma: Nagyon sok gondunk van a freemail, valamint a citromail címekkel! Akinek freemail/citromail címe van és a megrendelést követő 24 órán belül nem kap emailt tőlunk, ez azt jelenti, hogy az email cím visszadobta a küldött email-t. Ilyenkor küldjön  üzenetet egy másik email címről és ne felejtse ki a megrendelési adatokat, valamint a felhasználónevet!
Értékelés: Amennyiben a vásárolt termékkel problémák lennének, kérem, találjunk megoldást, ne adjon semleges vagy akár negatív értékelést, hiszen mi mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy elégedett vásárlónk maradjon!
 Kellemes Vásárlást Kívánunk!



Jelenlegi ára: 2 943 Ft

Az aukció vége: 2014-04-16 16:59
. Mini HDMI erősítő adapter max 30 m kábelhez - Jelenlegi ára: 2 943 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése