2014. május 25., vasárnap

Apple iPod Classic 160GB fekete - Jelenlegi ára: 59 999 Ft

Eladó egy kétéves fekete Apple iPod Classic 160GB (legújabb, 6. generáció) tökéletes állapotban.
- a képeken látható, hogy egy egyedi védőfólia van a készüléken, ezt nem akartam leszedni, hátha tetszik valakinek
- a megvételtől fogva tok van rajta, így mindenhol szép, nincsenek sérülések
- minden gyári tartozéka megvan
- ráadásként adok hozzá egy átlátszó műanyag tokot, amely tökéletesen védi a karcoktól, valamint egy kábelhosszabbítót is
- plusz az iPodon hagyok nagyjából 6000 számot, ha a vásárló is szeretné
Az Apple oldaláról:
"Tarts mindent készenlétben.
Az iPod classic 160 GB-os tárkapacitása akár 40 ezer dal, 200 órányi videó, 25 ezer fénykép – vagy ezek kombinációja – számára is elegendő. Mindehhez 36 órányi akkumulátor-üzemidő társul, így a pörgés igen hosszú ideig tarthat. "
"Kattints és szórakozz.
Könnyen megtalálhatod azt, amit éppen nézni vagy hallgatni szeretnél. A Click Wheel vezérlő és a Cover Flow nézet használatával tallózhatsz a lemezborítók közt, vagy lejátszási lista, előadó, album, műfaj szerint böngészhetsz a dalok és videók sorában. Kereshetsz konkrét címre, előadóra is. Szereted a változatosságot? A véletlenszerű lejátszási funkció összekeveri a dalokat, így, ha szeretnéd, mindig új élményben lehet részed. "
"Videózz.
A 2, 5 hüvelykes kijelzőnek köszönhetően életre kelnek a videofelvételek. Az iTunes Store áruházból letöltött videopodcastokat az iPod classic készülékkel szinkronizálva bárhol, bármikor megtekintheted. "
"Klasszikus szépség.
Az ezüstszínű és fekete változatban is elérhető iPod classic eloxált alumíniumból és fényes rozsdamentes acélból készült fémteste egyszerűen lenyűgöző. "


Jelenlegi ára: 59 999 Ft

Az aukció vége: 2014-06-03 22:47
. Apple iPod Classic 160GB fekete - Jelenlegi ára: 59 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése