2014. július 29., kedd

Nyári leggings, új trend, egyedi minták, rövid - Jelenlegi ára: 1 199 Ft

Nagyon szuper térd alá érő kissé fényes hatású leggingseket töltök folyamatosan, egyedi mintákkal, bevezető áron! Varrás, és méret nélküli, a lemért adatokat vedd figyelembe!
A leggingseket külön aukciókon megtalálod mintánként, lemért méretekkel!
Átlagosan S/M/L méretű hölgyekre ajánlom!
(Leggingsek több színben, több méretben, több féle mintával - aukcióim között. Bőrhatású, leopárdos, tigrises, farmer hatású csajos, pillangós, válogass kedvedre! )
Átvehető a XVIII. kerületben, vagy postázom.
Csomagolási, és egyéb költségeket nem számolok fel! Személyes átvételre kizárólag a XVIII. kerületben tudok lehetőséget biztosítani időpont egyeztetés után! Kérlek ennek tudatában licitálj, mert munkám és egyéb elfoglaltságaim miatt nem tudok máshol találkozót szervezni! Ha ez nem megoldható, válaszd a postázást! A küldemény méretének, és súlyának függvényében az aktuális postai díjszabás szerint postázok, többnyire ajánlott küldeményként. Simán csak a vevő saját felelősségére adom fel, mert ha elvész nem tudjuk kerestetni!
Utánvéttel nem küldök csomagot!!!!! !!!
Fizetési lehetőségek: - személyes átvétel esetén kp, postázásnál banki átutalás, banki befizetés, vagy rózsaszín csekken a címemre!!!!
Több dolog vásárlása esetén természetesen egy csomagban küldöm a megnyert termékeket, egy postaköltségen. A pénz megérkezését követően 24 órán belül igyekszem a terméket feladni!
Köszönöm a figyelmet! Kellemes böngészést!
magdalin


Jelenlegi ára: 1 199 Ft

Az aukció vége: 2014-08-01 00:21
. Nyári leggings, új trend, egyedi minták, rövid - Jelenlegi ára: 1 199 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése