2014. szeptember 30., kedd

Tommy Hilfiger táska - 8 szín - Jelenlegi ára: 10 990 Ft

Tommy Hilfiger táska  a Vaterán csak nálam. Nyolc gyönyörű színben, kézi és válltáskaként is hordható.
mérete: 33 x 26 x 14 cm
Leütés előtt kérlek érdeklődj, hogy az általad választott színben van-e még!
A termék külföldről ajánlott küldeményként érkezik, ez általában 3 hét, de 15 és 60 nap közötti szállítási idővel kell számolni. Minden csomaghoz nyomkövetési számot kapunk, amivel rá lehet keresni hol tart éppen a csomag. Amennyiben nem érkezne meg a postázás után maximum 65 napon belül( ez még nem fordult elő) a teljes vételárat a postaköltséggel együtt visszatérítem.
Nézz szét a többi termékem között is! Találsz márkás ruhákat, táskákat és sok egyéb mást is! : -)
Általános szerződési feltételek
Amely létrejött egyrészről a hirdető, közvetítő kereskedő (továbbiakban hirdető), másrészről vásárló, licitáló, megrendelő vagy vevő (továbbiakban vevő) között. A hirdető a termék adás-vételében mint közvetítő kereskedő vesz részt. A hirdető termék megrendelésében kizárólag közvetítő szerepet tölt be.
Vevő megbízza a hirdetőt, hogy nevében továbbítsa a rendelést a termék forgalmazója felé. A hirdető az aukcióban szereplő termékkel nem rendelkezik, kizárólag közvetítő kereskedői minőségben van jelen. A hirdető közvetítői szolgáltatást nyújt a forgalmazó és a vevő között. Esetleges vámfizetés és a termék külföldről történő beszerzését, szállítását illető terhek esetleges megfizetése kizárólag a vevőt terhelik.
Raktárkészlettel kizárólag a forgalmazó rendelkezik. A forgalmazó a megrendelt terméket közvetlenül a vevő részére szállíttatja, postázza a termékleírásban szereplő szállítási feltételekkel.   A hirdető a termék megrendelésétől, annak átvételéig szolgáltat.   A hirdető a meghirdetett termékek minőségéért, eredetiségéért és jogszabályi megfelelőségéért nem vállal kötelezettséget és felelősséget. Ezekben a kérdésekben kizárólag a forgalmazó felelős. A hirdető a megrendelt termék feladását követően nyomkövető számot kap, amellyel a csomag nyomon követhető a célállomásra történő beérkezésig. A termékkövető szám (tracking number) a Magyar posta honlapján ellenőrizhető: www. posta. hu/tracking
A hirdető vállalja:
    A forgalmazó és a vevő közötti adás-vétel közvetítését
    A megrendelés továbbítását a forgalmazó felé
    Kérésre, a csomagkövetési szám (tracking number) eljuttatását a vevőnek
    A termékreklamációk közvetítését a forgalmazó és a vevő között
    Az aukcióval, hirdetéssel összefüggő kérdések és kérések kezelése és megválaszolása
    Garanciális igények teljes körű közvetítése
Jelen megállapodást az aukción való részvétellel, a termékre való licitálással, megrendelésével vagy megvásárlásával a vevő elfogadja és tudomásul veszi.
SZÉP NAPOT!


Jelenlegi ára: 10 990 Ft

Az aukció vége: 2014-10-21 19:26
. Tommy Hilfiger táska - 8 szín - Jelenlegi ára: 10 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése