2014. október 28., kedd

MÁV pályafenntartókocsi, BTTB/Zeuke TT modell - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

A képen látható használt, de szép állapotban. A tetőszéléből hiányzik egy 0, 5 mm2, alig látható darab.
A terméket a Vevő az alábbi módon veheti át:
Személyesen Budapesten egy jól megközelíthető XIII. kerületi címen (ez nem egy általános, hanem egy konkrét cím). Hetente egyszer viszem el az árut ide, tehát a Vevőnek várakoznia kell néhány napot. Kérem a Vevőt, hogy miután már jeleztem neki, hogy átvehető a termék, tegye is azt meg legkésőbb egy héten belül.
Postai úton, a termék árának és a posta költségnek az átutalása után. Hetente kétszer megyek postára, így a pénz megérkezte után, 3-5 nappal indul el a csomag.
Posta költség. Kérem, hogy vegye figyelembe, hogy a megadott posta költség ajánlott levélre vonatkozik, érték és egyéb biztosítások nélkül. Tekintettel, hogy a postázás költsége, de a kockázata is a Vevőé, ha más jellegű postai feladást kér (értékbiztosított, törékeny, sürgősségi, stb. ), akkor kérem, hogy ezt jelezze, hogy megadjam a megfelelő postázási költséget.
Minden termékem esetén vállalom, hogy ha Vevő a megtekintése vagy az posta átvétel után, úgy találja, hogy a termék nem egyezik a leírtakkal, akkor azt teljes áron visszaveszem.


Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Az aukció vége: 2014-11-02 17:01
. MÁV pályafenntartókocsi, BTTB/Zeuke TT modell - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése