2015. május 22., péntek

5dbos kb. 74-80as lányka rövidujjú felsőcsomag - Jelenlegi ára: 800 Ft

Ezek a ruhák használtabbak, de hordható állapotú mindegyik.
Sok márkás is van benne.
Több aukcióm is fut ebben a méretben.
A csomagban árusított ruhákat nem mérem le (elnézést érte), de pont azért adom el így, mert nincs időm méregetni.
Fix áras termékeim mellett állandóan indítok 1Ftos aukciókat is, illetve rengeteg baba-és gyerekruha közül tudsz válogatni 500Ftos áron. Nagyon megéri.
Folyamatosan töltöm fel a kicsilányom kinőtt ruháit is, ő 2015 januárjában született.
Érdemes megnézni.
Kérlek az alábbiakat olvasd el!!!!! !!!
Kevés szabadidővel rendelkezem, így a teszveszen töltött időmet is igyekszem minimálisra csökkenteni.
Mindig-minden adat fel van tüntetve, ami szükséges az utaláshoz és az alább leírtakat én is igyekszem betartani. Sok ember nyersnek érzi a stílusom, de én nem barátkozni vagyok itt és tényleg nincsen időm egy adásvételnél 5-6 e-mailt váltani, magyarázni, duplán-triplán elküldeni az adatokat, újra meg újra leírni, hogy megérkezett a pénz és mikor fogok postázni illetve az értékelésen felül még e-mailben is jelezni a postázást.
Több termék vásárlásánál természetesen küldöm a postaköltség díját, ha valami gond van, akkor nyugodtan jelezd, de napi kapcsolattartást kérem senki ne várjon tőlem.
Nagyon-nagyon köszönöm!
Fizetési határidő:
A vásárlástól számított 7 napon belül küld kérlek a vételárat. Ha több termékre licitálsz összevárhatjuk az aukciókat, de 7 nap elteltével akkor is kérem elutalni a pénzt. Mivel rengeteg negatív tapasztalatom volt az elmúlt időben a nem fizetésekkel illetve 1 hónappal később való fizetésekkel kapcsolatban, így a 7 nap leteltével írok egy figyelmeztető e-mailt, várok két napot, de a 10. napon megy a negatív és a feketelista. Ha nem fogod tudni 7 napon belül rendezni az adásvételt, akkor még licitálás előtt kérdezz kérlek, hogy belefér e az általad ígért határidő.
Rózsaszín csekket én nem fogadok el, lakcímre sem. A postás borravalót várna és pedig nem szeretnék még erre is áldozni 1, 151Ftokért eladott tételek után. (Úgy érzem korrektnek. ha ez mindenkire vontakozik, így több ezerért elment aukció után sem fogadom el a rózsaszín csekket. )
Személyes átvétel:
A személyes átadást csak Sopronban az otthonomban vállalom a 3. emeleten, nem a kapualjban álldogálva, házhoz nem szállítok.
Utalás:
Minden utaláshoz szükséges adatot megtalálsz az automatikus e-mailben, amit rögtön vásárlás után küld ki a rendszer. A postaköltséget minden esetben feltüntetem az aukció oldalán, így tudod mennyit kell utalnod. A címet minden esetben írd meg kérlek, mert a rendszer csak a fix áras aukciónál küldi ki nekem, egyébként nem.
Postázás
A hétfőtől kedd estig a számlámra beérkező pénz után szerdán feladom a csomagokat. A szerda reggeltől-péntek estig beérkező pénzek után hétfőn postázok.
A weboxos csomagokat vasárnap tudom majd feladni, így ott a postázás a hétfőtől-péntekig beérkező utalások után egyaránt vasárnap lesz.
Nagyobb csomag feladását DPD futár házhoz rendelésével természetesen ennél rugalmasabban is meg tudom oldani.
A postára adást minden időben való fizetés esetén pozitív értékeléssel jelzem.
Kérem mindenki ennek tudatában licitáljon.



Jelenlegi ára: 800 Ft

Az aukció vége: 2015-06-11 08:54
. 5dbos kb. 74-80as lányka rövidujjú felsőcsomag - Jelenlegi ára: 800 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése