2014. november 13., csütörtök

Extra szűz olívaszappan - Jelenlegi ára: 760 Ft

Borza Szappan Manufaktúra
Extra Szűz Olíva Szappan
Az EXTRA SZŰZ OLÍVAOLAJNAK nem csak a konyhában élvezhetjük jótékony hatását.
Ezt a szappant a legérzékenyebb bőrnek ajánlom. Hatékonyan felveszi a harcot az ekcémás, allergiás, pikkelysömörös problémákkal szemben.
Bőrtípus: érzékeny, gyulladásra hajlamos, ekcémás, pikkelysömörös, normál bőr  
 
Összetevők: szappanosított extra szűz olívaolaj
 
Súly: 90-100 gramm
 Az extra szűz olívaolaj az olajbogyó első préseléséből készül. Így mentes minden vegyi eljárástól és megőrzi természetességét, vitamintartalmát, valamint az összes nélkülözhetetlen hatóanyagát. Ezért készítettem kizárólag extra szűz olívaolajból szappanokat, hiszen a bőrápolásban ezek fontos tényezők. Gondoljunk csak az ekcémára, allergiára vagy a többi bőrbetegségre.
Az extra szűz olívaolajból készült szappanomhoz sem illatanyagot sem más adalékanyagot nem adtam hozzá, így gyengéden tisztít, hidratál és nyugtatja a fáradt bőrt. Ez a szappan nem zsírosít, ellenben visszaállítja faggyúmirigyek természetes működését, ápolva ezzel a száraz, érzékeny bőrt.
Szappankészítő eljárás során nem az összes extra szűz olívaolaj kerül elszappanosításra, ezáltal a szappan nemcsak gyengéden tisztít, de bőrápoló hatásról is gondoskodik. Az extra szűz olívaolaj bőr rokon összetevői könnyen felszívódnak.
Ha gyengéd, természetes összetételű kényeztetésre vágysz, tegyél egy próbát a kizárólag extra szűz olívaolajból készült szappanommal.
 


Jelenlegi ára: 760 Ft

Az aukció vége: 2014-12-03 17:21
. Extra szűz olívaszappan - Jelenlegi ára: 760 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése