2014. november 13., csütörtök

új Bontatlan PlayStation 4 500GB PS4 - Jelenlegi ára: 109 000 Ft

AMD Radeon® GPU a fantasztikus következő generációs grafikákhoz
Játékeredmények megosztása közösségi oldalakon
Vigye mindenhová magával az élményt a PS Vita Remote Play mód segítségével
6x sebességű Blu-ray meghajtó a gyors teljesítményhez
Filmek, játékok és egyéb tartalmak elérése a PlayStation® Network hálózaton keresztül
A játék határtalan élvezete
Hogyan is érte el a Sony, hogy megkapja a „ Világ legjobb konzola” címet? Úgy, hogy visszaásott az alapokig. Kezdte a 8 magos AMD Jaguar processzorral, melyet a maximum teljesítményre turbózott fel. Aztán jött a 1. 84 TFLOPS grafikus chip és az élvonalbeli GDDR5 RAM, melyek páratlan lehetőségeket adnak a fejlesztőknek a játékok további generációi során.
Erő a teljesítményhez
A PlayStation® 4 rendszer célja kezdettől fogva az volt, hogy a játékfejlesztők szabadjára engedhessék képzeletüket, és megalkothassák a legtökéletesebb, minden eddiginél élménydúsabb játékot. Az ultragyors egyedi processzorokkal és a nagy teljesítményű 8 GB memóriával a PS4™ rendszer gazdag, színvonalas grafikát és rendkívül magával ragadó, minden várakozást felülmúló élményt biztosít.
Személyre szabott, felügyelt tartalom
A PS4™ rendszer megjegyzi a beállításaidat. A rendszer megtanulja, hogy mit kedvelsz és mit nem, és lehetővé teszi kedvenc játékműfajaid és kedvenc készítőid alkotásainak előre betöltését, hogy azok mindig készen álljanak. Ezenkívül a játékosok megtekinthetik az ismerősök által megosztott, játékkal kapcsolatos információkat, könnyen áttekinthetik barátaik játékait, illetve tájékoztatást kaphatnak az ajánlott tartalmakról, például TV műsorokról vagy filmekről.
Játék már letöltés közben
Növelheted a játékidőt, hiszen már a letöltés közben is elkezdheted a játékot. Ha a játékos a funkció számára elérhető játékot rendel, a PS4™ rendszer letölti a játék egy részét, így már kezdődhet is a játék, míg a játék többi része később, a játék használatával párhuzamosan letöltődik.
Távoli játék
A PS4™ rendszeren való távoli játék a PlayStation® Vita rendszer valamennyi lehetőségét magában foglalja, így lesz eszközöd utolérhetetlen társeszköz. Az PS Vita rendszernek köszönhetően a játékosok számos PS4™ játékot kipróbálhatnak a gyönyörű, 5"-es kijelzőn helyi hálózat Wi-Fi® hozzáférési pontjain keresztül.
PlayStation® alkalmazás
A „ PlayStation® alkalmazás” lehetővé teszi iPhone, iPad és Android™ alapú okostelefonok a PS4™ rendszer második képernyőjeként való használatát. A telepítés után a játékosok megtekinthetnek a játékokon belüli elemeket, megrendelhetnek PS4™ játékokat, és letölthetik azokat közvetlenül az otthoni konzolra, vagy eszközükről távolról követhetik más játékosok játékát.
DUALSHOCK® 4 teljes irányítás
A DUALSHOCK® 4 vezeték nélküli vezérlő a már ismert vezérlő funkciókat tartalmazza, miközben új lehetőségeket kínál a játékokkal és más játékosokkal való interakcióra. A tökéletesített kettős analóg karoknak és indítógomboknak köszönhetően még jobban kezében érezheti az irányítást, míg a kapacitív érintőpanel a játék végtelen lehetőségeit nyitja meg. Élje át a játék evolúcióját a DUALSHOCK® 4 vezeték nélküli vezérlővel
Technikai adatok:
PlayStation® 4 Jet Black színben
CPU: x86-64 AMD “ Jaguar”, 8 maggal, alacsony energiafogyasztással
GPU: 1. 84 TFLOPS teljesítményű AMD Radeon™ grafikus meghajtó
Memória: GDDR5 8GB
Tárhely: 500GB Hard disk drive
BD/ DVD meghajtó: (csak olvasó) BD × 6 CAV, DVD × 8 CAV
Bemenet/ Kimenet: Super-Speed USBx (USB 3. 0) port × 2, AUX port × 1
Hálózat: Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T) ×1, IEEE 802. 11 b/g/n, Bluetooth® 2. 1 (EDR)
AV kimenet: HDMI out port, DIGITAL OUT (OPTICAL) port


Jelenlegi ára: 109 000 Ft

Az aukció vége: 2014-12-03 18:24
. új Bontatlan PlayStation 4 500GB PS4 - Jelenlegi ára: 109 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése